vrijdag 24 mei 2013

Pronkrol deel 8

Gisterenavond deed ik de laatste steekjes aan deel 8. Ik vond deze erg leuk om te maken, al die verschillende randjes. En natuurlijk het leuke merkje voor dit bijzondere jaar voor ons koningshuis.
En wat viel er vandaag in de brievenbus, juist ja deel 9. Ik was helemaal blij. Precies op tijd klaar. En op het blog van Jookies las ik dat ze volgend jaar een vervolg aan deze leuke mysterie wil geven. Omdat ik er zo een plezier aan beleef, ga ik zeker weer meedoen.


woensdag 15 mei 2013

Pronkrol deel 7

Kijk dit ging een stuk sneller. Ondanks dat ik vanwege de hele kleine breipennen (1,25) wel 8 pennen extra moest breien. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik lekker twee weken vakantie heb gehad en dus wat meer heb kunnen doen dan normaal.


zondag 5 mei 2013

Eindelijk deel 6 af

Op 24 maart schreef ik dat ik met deel 6 van de pronkrol bezig was. Vandaag heb ik eindelijk het laatste steekje gezet. Een leuk lapje met een leuke steek, maar wel veel werk. Nu mag ik eindelijk met deel 7 beginnen en deel 8 heb ik ook al in huis. Snel door breien dus, anders krijg ik deel 9 binnen als ik nog met 7 bezig ben... En ik wilde juist een beetje inlopen.


 
Free Hit Counter