woensdag 16 oktober 2013

Het kleine tussendoor projectje

Met al die Pronkrol berichtjes lijkt het net of ik de laatste tijd alleen maar aan mijn pronkrol heb gewerkt. dat is natuurlijk niet zo. Ik heb ook nog aan andere werkjes gewerkt. Onder andere heb ik dit kleine quiltje gemaakt dat ik begin oktober heb afgemaakt. Ik had een pakketje met Moda Candy's gekocht en dat gecombineerd met lapjes uit mijn voorraad. Dit is het resultaat:


With al the blogs about my Pronkrol it looks like I do nothing else, but thats not true. I also work on other projects. One of the things I made was this little quilt. I made it from a Moda Candy I bought togehter with some fabrics from my stash.

zaterdag 12 oktober 2013

Pronkrol deel 11

Heel blij was ik met de mededeling van Jookies dat ze verder ging met de pronkrol. Ik vind het nl erge leuke werkjes om te doen. Iedere keer wat anders en mooie afgeronde projecten. Ik heb mij dus weer ingeschreven voor de volgende ronde.  Eind september lag deel 11 in de bus, een heel leuk borduurwerkje met omslingeren noem ik het maar.

Today I realized there are also a lot of international viewers on my blog. So I will start with English tekst also. My english is not that well, so forgive me my mistakes. 
I was very happy with de anouncement of  Jookies  to  continue with here Pronkrol. I like the little works very much, and every time a nice and complete project. I did subscribe voor the next round. 
At the end of september part 11 was send to me.  I like the work very much, stiching and than weave through the stiches.Verder had ik jullie beloofd te vertellen waarom ik het geheel nog niet aan elkaar heb gezet. Ik weet namelijk nog niet of ik er een pronkrol van ga maken of een quilt. En als het een quilt wordt dan denk ik aan zo iets:
I also promised you to tell why I didn't put the parts together. That's because I don't know yet if I make a Pronkrol or a quilt.  If it becomes a quilt it wil be look like this:
woensdag 9 oktober 2013

Pronkrol deel 10 en meer

In de vakantie heb ik deel 10 van de pronkrol gemaakt. 2 haakwerkrandjes deze keer.
Bij deel 10 zat ook de beschrijving hoe je het geheel in elkaar moet zetten.  Daar ben ik nog niet aan begonnen. En in mijn volgende logje vertel ik waarom niet.In de vakantie heb ik ook nog hard gewerkt aan dit Lavendelzakje.  Op een brocantemarkt kocht ik het oude witte lapje met opengewerkt randje en kantje.  In de vakantie heb ik er een deel afgehaald en geborduurd met een garen dat ik bij mij had.  Speciaal voor mijn meisje, het ligt nu lekker in haar kast te geuren naar Frankrijk....woensdag 2 oktober 2013

Pronkrol deel 9

Vlak na het vorige berichtje ontstonden er allemaal zorgen voor mijn moeder. Omdat je de aandacht maar een keer kan verdelen, schiet het bloggen er bij mij altijd bij in. Ik besteed de weinige tijd die ik dan beschikbaar heb liever aan het handwerken. Eens kijken of ik jullie de komende tijd wat kan bijpraten hierover.

Om te beginnen pronkrol deel 9, een erg leuk doorrijgwerkje dat mij een beetje aan de tijd van Berlage deed denken. Toen mijn initialen met de bijgeleverde lettertypen niet leuk verdeeld werden, was ik ook zeer verheugd dit bijpassende lettertype te vinden op het internet.
Net voor de zomervakantie was het klaar.


 
Free Hit Counter