zondag 29 november 2009

Hoera hij is af.

Ja ik ben heel erg blij. Vorig jaar ging ik de workshop scherpe puntjes doen bij Jacqeline de Jonge. Dit omdat ik haar quilt (maar dan nog wat groter) The colourful quilt wil gaan maken. Maar ja ik moest eerst even goed uitgelegd krijgen hoe dat moet. En natuurlijk had ik mijzelf beloofd dat ik eerst de oefenquilt van de workshop af moest hebben voor ik aan het echte werk ging beginnen.

Aangezien 'het echte werk' een quilt wordt voor mijn zoon en mijn dochter haar quilt heeft gekregen voor haar 8ste verjaardag en ik dus vind dat mijn zoon hem ook moet krijgen voor zijn 8ste verjaardag, begon de tijd te dringen. Het is niet een quilt die ik snel af heb, dus 2 jaar rekenen lijkt mij niet overdreven. Tja dan moet ik toch in januari beginnen.

En daarmee kwamen de scherpe puntjes hoog op de lijst van afmakers te staan. En vandaag heb ik er de laatste hand aan gelegd en hangt hij te pronken in de huiskamer.

Nu hoop ik in december nog mijn laatste tas van de quiltersblessings af te krijgen en dan is mijn hoofd leeg genoeg voor het echte werk. En daar heb ik zin in!!!!


4 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Hij is prachtig geworden !

quilting Jeannet zei

Heel erg mooi geworden, ik vind het altijd een hele tentatie, scherpe puntjes....misschien een goeie cursus voor mij.

groetjes, Jeannet

Isabella zei

Hij is prachtig geworden! Nu maar hopen dat die van mij net zo mooi wordt.

bieb zei

Hij is werkelijk prachtig geworden!
Een WOW!quilt.


Lieve groetjes van Bieb.

 
Free Hit Counter