maandag 7 februari 2011

Vuurwerk voor Cas

Ook deze stond weer op mijn lijstje om aan te beginnen. Inmiddels heb ik in januari weer een deel af. Van deze quilt geef ik alleen "sneak previews" omdat ik hem misschien wel wil insturen voor een tentoonstelling. Maar in een vorig blogje hierover kun je wel de totale tekening zien. Maar ja dat ziet er natuurlijk heel anders uit ;-).

(Op de foto hangt de quilt over een stoel, vandaar het bobbelige rechtsonder)


vrijdag 4 februari 2011

Cleopatra's blokken eindelijk klaar

Vorige week vrijdag ben ik naar mijn bee geweest en heb ik eindelijk het laatste steekje aan het laatste blokje gezet. Taadaa, nu moet natuurlijk nog alles aan elkaar worden gezet en dat wil ik ook met de hand gaan doen. (Volgens mij is er geen beginnen aan met de machine, daarvoor zitten er te veel beginnersfouten in het aftekenen en knippen van de blokken). Maar zondag tijdens BZV ben ik daar vast aan begonnen en de eerste blokken zitten al aan elkaar. Het lijkt wel alsof dat veel sneller gaat dan het patchen van de blokken. En nu moet ik ook maar vast gaan nadenken over wat ik met de rand wil doen.

Overigens vond ik het wel heel grappig om te zien dat ik gisteren op het prikbord werd gezocht vanwege Cleopatra, net nu ik dit blogje wilde maken want de foto had ik al gemaakt ;-)

 
Free Hit Counter