dinsdag 12 februari 2013

Pronkrol en Vuurwerk voor Cas

De afgelopen weken heb ik had gewerkt aan Cas zijn vuurwerk. Mijn doel om de top af te hebben op zijn verjaardag ga ik zeker halen. Ik hoop zelfs al een stukje gequilt te hebben. Hij is 24 februari jarig. Ik heb volgende week vakantie en daarom weet ik dat ik het wel ga halen. Ik heb al een mooie donkerblauwe fleece gekocht voor de achterkant en vrijdag ga ik naar de handwerkbeurs in Zwolle en daar koop ik mooi garen voor het quilten. De quilt wil ik nog steeds niet in het geheel laten zien omdat ik nog steeds hoop dat ik hem van Cas mag insturen voor een tentoonstelling. Ik ben er namelijk best trots op. Dit zijn de laatste loodjes van de top.Tussendoor en ter afwisseling heb ik gewerkt aan mijn pronkrol. Inmiddels heb ik deel 2 en 3 af.


Ik ben nu bezig met deel 5. Deel 4 heb ik nog even overgeslagen, dat is namelijk een breiwerkje op naalden 2 en laat ik die nu net niet hebben. Ik brei altijd vrij los dus proberen op naalden 2,5 leek mij niet zo zinvol. Gelukkig zal ik die breinaalden ook wel kunnen scoren op de handwerkbeurs. En met het lijstje van mijn dochter voor Stof tot verven heb ik genoeg te doen in Zwolle.

5 opmerkingen:

Annelies zei

Ziet er mooi uit.
Ik brei nu op twee, maar eigenlijk nog veel te los. Misschien moet ik ook maar verder gaan met deel 5.

Guusje, zei

Wat wordt de quilt mooi, wat een prachtige kleuren en wat zijn je pronkrol delen mooi geworden.

Jane in Wales zei

Nou, je mag ook wel trots zijn op dat vuurwerk! Het ziet er prachtig uit. Ik hoop dat je mooi garen hebt gevonden gisteren!

Becolourful quilts zei

Hoi Irene;
Zag de mooie foto's voorbij komen in je blog! Ziet er fantastisch uit zeg, de Colorful Quilt!
Ik zou het geweldig leuk vinden als je het resultaat wilt delen op mijn Facebookpagina. Dat zou ik echt super vinden! Foto's inspireren andere quilters enorm.
En als je wilt meedoen met een show(en dat moet je echt doen), wil je dan mijn naam als ontwerpster en de originele naam vermelden?

Maar nogmaals, wil je er over denken om je prachtige resultaat op mijn Facebook te delen?

vr.gr. Jacqueline - Becolourful
www.facebook.com/becolourfulquilts

Irene zei

Dat was ik absoluut van plan Jaqueline, Ik heb het ontwerp wel aangepast naar een bedformaat. Dus het wordt net Maggie een beetje van jou en beetje van mijzelf.

 
Free Hit Counter