vrijdag 1 januari 2010

Eerste Affo van 2010


Allemaal een heel gelukkig en bovenal gezond
2010.

Mijn jaar is alvast goed begonnen. ik heb een eerste AFFO.
De "grote" Quilters Blessingstas heb ik af. Hiermee is mijn set compleet. In deze tas passen alle onderdelen van mijn set en ik kan hem handig meenemen naar de Bee, cursussen e.d. Mijn 30 cm en 12 inch linealen passen erin. Mijn A3 snijmat heeft een plekje. En zo kan Irene Apetrots op cursus. (Jammer alleen dat ik net mijn cursussen heb afgerond ;-)  )
Het ontwerp van de hele set is geheel van mijzelf, met uitzondering van de borduurseltjes. Deze zijn een ontwerp van Bea Galler

Ik denk erover om de patronen te beschrijven en tegen een vergoeding beschikbaar te stellen. Wie er belangstelling voor heeft geef mij even een mailtje dan weet ik of het de moeite loont om de beschrijvingen te gaan maken. Quilttechnisch zijn ze niet enorm moeilijk maar je hebt er wel een behoorlijke hoeveelheid naaiervaring voor nodig.

 

Voorlopig is dit ook mijn laatste Affo voor dit jaar. Maar dat is niet erg. Ik ga lekker door met mijn Dear Jane, mijn Cleopatra's Fan en 2 kleinere projecten: Japans Applique en mijn hele lap van de cursus Quilten in de ring die ik in de Kerstvakantie heb gedaan, maar daar vertel ik later meer over.

En ik ga natuurlijk beginnen aan:
VUURWERK VOOR CAS
en daarover ook later meer!!!


5 opmerkingen:

katrien zei

Leuk die tas met spullletjes.
En nog hele mooie DJ blokjes.

Guusje, zei

Het is een hele mooie tas geworden en een prachtige set zo samen.
En ook nog de beste wensen voor 2010 dat het maar een prachtig jaar mag worden.

Bea zei

WHOW!
I love your work! Thanks for sharing the pics! Beautiful!
Hugs Bea

Nelleke zei

hallo Irene je mag trots zijn op je tas hij is echt heel erg mooi geworden en wat zul je bekijks hebben als je ermee naar je cursussen gaat.En ook een hele prestatie omdat je je tas zelf hebt ontworpen.En net wat je zelf zegt jou jaar begint goed en wij genieten lekker met jou mee. fijne dag verder en groetjes van Nelleke

Hennie zei

Prachtig wat een super idee om de quilters blessings zo te verwerken.
Groetjes Hennie.

 
Free Hit Counter