donderdag 20 mei 2010

Mijn werkplekje

Een paar dagen geleden was op het costaforum je weerplekje een topic. Mijn plekje heb ik ook maar eens op de foto gezet.
Ik werk in de huiskamer. Dat is het handigste want kleine kinderen willen toch graag dicht bij mama zijn (alhoewel de oudste (11) steeds vaker op haar eigen kamer speelt). In de huiskamer is ook de werkplek met PC's. Zo kunnen we allemaal overal terecht. En nu ik EQ7 heb besteld heb ik straks ook alles bij de hand.Mijn strijkplank heb ik als strijk- en snijtafel staan. Het is de bedoeling dat ik deze snel kan weghalen, maar eigenlijk staat hij er meer permanent. Misschien moet ik daar ooit nog eens een oplossing voor verzinnen.
De lap flanel aan het gordijn was als een tijdelijke designwall bedoeld maar ik vind het niet handig omdat je toch moet spelden. De piepschuim plank bevalt beter omdat die een harde ondergrond heeft speld dat makkelijker (je hoeft alleen te prikken. Ik heb meer van die piepschuim platen en heb bedacht dat ik die met molton bekleed en zo maak dat ik ze aan elkaar kan zetten als ik er meer nodig heb. Dan kan ik ze achter het gordijn bewaren als ik ze niet nodig heb. 

4 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat leuk om je werkplek zo te zien en handig zo op de strijkplank te kunnen werken. Nog bedankt voor je reactie op mijn bloemen en ik voeg niets meer toe aan de Alliums ben het helemaal met je eens.

Annelies vdB zei

Ik werk ook vaak in de woonkamer. Ik vind het gewoon gezellig.

quilting Jeannet zei

Hoi Irene, ik zag dat je bij de volgers stond, even bij jou gekeken. Je werkplekje lijkt op dat van mij, ik heb dan wel sins een paar jaar een eigen kamer beneden, maar ook om de reden dat ik dicht bij het gezin wil zijn, en mijn strijkplank ( lijkt wel dezelfde kleur....) staat dus ook altijd en eeuwig standbij en vol rommeltjes en stoffen en doet overal dienst voor.....zelfs een zoontje van 11 heb ik....Ik zet je op mijn bloglijst!

groetjes, jeannet

groe

yvo zei

Ík werk ook "beneden" in de woonkeuken dan wel te verstaan. Heerlijk alles om mij heen. Natuurlijk lijkt het me super een eigen "atelier" te hebben maar helaas dat is nog niet het geval. Dus tot die tijd.... heerlijke puinhoop in de keuken.

 
Free Hit Counter