woensdag 20 oktober 2010

Nieuw Project: De klaproos

Ik ben bezig de huiskamer op te knappen. Na 13 jaar hier wonen werd dat hoog nodig tijd. Rob en ik hadden hier al allemaal plannen voor en ik mag ze nu uitvoeren. Natuurlijk doe ik dat nu wel op mijn manier. Een belangrijke verandering is dat dit mooie aquarium weggaat. Het bijhouden van zo een bak is veel werk en het is niet mijn hobby.
De muren gaan gebroken wit worden, ik heb een nieuwe bank gekocht (zwart) en de gordijnen die op half zeven hangen worden ook vervangen door wit grijze paneelgordijnen. Dit wordt natuurlijk een beetje saai en daarom wilde ik er rose bij inbrengen. Tja en dan moet er ook iets aan de muur komen dat daarbij staat.
Ik wilde al heel lang iets met een klaproos doen. Toen werd ik afgelopen zondag ook nog weer ge├»nspireerd door haar. Toen heb ik 1 en 1 maar bij elkaar opgeteld en werd mijn nieuwe project geboren.
De kinderen waren uit logeren en ik had maandag een hele lange avond voor mij.  Ik heb deze foto van de klaproos gevonden en daar ga ik nu mee verder.


2 opmerkingen:

Isabella zei

Ben benieuwd wat je gaat maken.

Guusje, zei

Wat een uitdaging ben benieuwd hoe het gaat worden en wat leuk dat je je speldenkussen al hebt ik zit nog met spanning te wachten.

 
Free Hit Counter