donderdag 23 december 2010

Totaal verrast: pincushionswap

Vandaag wilde ik boven de was gaan doen toen ik zag dat de post geweest was. Een dikke zachte envelop. Ik snapte er niks van want ik had niks besteld.
Bij de afzender begon er voorzichtig iets te dagen. Dat is toch Jane, mijn pincushion-swappartner.
Heeft ze als verrassing voor mij nog een mooi naaldenmapje gemaakt, bijpassend bij mijn pincushion. Ze heeft er een prachtige vogel op geappliqueerd en let eens op het oogje. Zo een klein rondje en zo mooi rond. Wat kan je prachtig netjes appliqueren Jane. En wat heb je mij blij verrast.  Een mooi lichtpuntje in een zware tijd.
Dank je wel Jane, het heeft mij heel goed gedaan!


 

3 opmerkingen:

Heleen zei

Een mooie verrassing! Heel lief.
Irene ik wens je veel sterkte in deze moeilijke tijd. En ik wil je warme kerstdagen toewensen voor jou en je kinderen. Want juist in deze dagen zal die lege stoel zo enorm leeg zijn. Heeel veel sterkte. Dikke knuffel. Liefs Heleen

Guusje, zei

Wat een lieve en mooie verrassing. Ja het is niet makkelijk deze dagen ik wil jou ook ondanks de leegte toch een fijne kerst toewensen met je kinderen. Vind het zelf ook geen makkelijke tijd maar probeer er wel iets van te maken. Zal aan jullie denken deze dagen.

Jane in Wales zei

Ik ben blij dat je het mooi vond, Irene. ik denk dat deze kerstdagen voor jou bijzonder moeilijk zullen zijn, en ik wil je sterkte wensen, en ondanks alles toch fijne dagen met je kinderen.
Liefs
Jane

 
Free Hit Counter