vrijdag 14 januari 2011

Eerst DJ blokje van 2011

Ik heb mijn eerste blokje van mij DJ af na het overlijden van Rob. Ik vond het heel moeilijk om hier mee verder te gaan. Dit moest eigenlijk de sprei voor op "ons" bed worden en nu is er geen "ons" bed meer.
Iedere keer als ik een blokje af had en hem aan Rob liet zien (wat ik standaard deed), was hij heel geïnteresseerd. Meestal zei hij iets van "Oh mooi", of "Deze is heel mooi", soms wilde hij hem beter bekijken, maar altijd was er die interesse. En nu voelde het heel kaal om hem te maken. Gelukkig heb ik zondagavond tijdens "Boer zoekt vrouw" de laatste stukjes met de hand geappliqueerd en zat Hannah naast mij. Ik hield hem op en liet hem en zien. En wat zegt ze: "Oh wat mooi, laat eens zien, oh die kleine driehoekjes, mooi hoor."
En toen was het ineens een beetje minder kaal....... en heb ik er nog 2 gemaakt. Mijn doel wordt om 2 a 3 blokjes per maand te maken.De stand is nu:         110,19,4,3221

10 opmerkingen:

mupminoes zei

Ze zijn ook heel mooi, maar ik begrijp heel goed dat het moeilijk was om er mee verder te gaan

Heleen zei

Fijn dat er toch iemand is die er ook oog voor heeft.Kan me goed voorstellen dat het weer een hele stap nemen was. Maar....ze zijn alle drie weer prachtig. En idd heel priegelig.brrrrrrrr

Nelleke zei

Hallo Irene zie je blokjes en ineens wist ik weer welke stoffen je ervoor gebruikte vond hem altijd al heel apart en mooi van kleur heb net even je overzicht bekeken en het is toch wel zeer de moeite dat je er weer mee aan de slag gaat al zal het soms wel eens moeilijk zijn bij je herinneringen aan Rob maar de reactie van je dochter daar word je toch ook warm van.Groetjes en zet hem op.Nelleke

Guusje, zei

Wat zijn ze mooi geworden en ik snap dat het moeilijk was om hiermee verder te gaan. Het is straks, eigenlijk nu al, een prachtige quilt met hele bijzondere herinneringen die je kunt en zult koesteren. Wat natuurlijk erg fijn en leuk is dat je nog/weer een bewonderaarster hebt die er ook oog voor heeft. Erg fijn om te zien en te lezen.

Annelies vdB zei

Wat goed dat je weer verder bent gegaan. Het is zo'n heerlijke quilt om aan te werken. Erg mooie blokken !

Quilt Idea zei

Wat moedig van je om de DJ toch weer op te pakken. Fijn dat je dochter het wat minder 'kaal' maakte voor je. Misschien doen de reacties op je logje dat ook.
Het ontroert me ook om te lezen Rob voor jou ook met dit soort dingen is verbonden. Zo voel ik dat ook met Marc, realiseer ik me door jouw verhaal. Hij blijft dus altijd een beetje bij op deze manier.
Jouw DJ is voor mij zonder twijfel de mooiste die er is, zelfs nu hij nog niet af is. Ik vind je kleurgebruik en stofjes zo mooi!

christina zei

Heel begrijpelijk dat het eerste DJ blokje niet meer die vreugde geeft als al die andere keren. Maar zo'n lieve opmerking van je dochter maakt wel een hoop goed.

goof zei

Ze zijn hardstikke mooi! je bent een kanjer!

Jane in Wales zei

Wat dapper zeg, dat je het weer opgepakt hebt! En wat fijn dat je dochter zo lief reageerde.
Ze zijn prachtig!!
groetjes
Jane

risja zei

Ze zijn heel mooi geworden.
Moeilijk? ja dat geloof ik graag. sterkte

 
Free Hit Counter