woensdag 26 januari 2011

Sketchbook Challenge

Het thema voor deze maand is Highly Prized ofwel onbetaalbaar.

Ja en wat is er nu onbetaalbaar. Het leven zelf kwam als eerste in mij op. Dit heb ik gesymboliseerd met een hartslag. Al tekenend zag ik er de naam van Hannah in en tenslotte gaat ons leven door in dat van de kinderen. Dus heb ik de namen van de kinderen in de hartslag verwerkt en er tenslotte ook de kinderen achter getekend.Op zich wel aardig maar toen ik de projecten van anderen voorbij zag komen op het Art-quiltforum vond ik het ook wel wat kaal. Dus ben ik verder gaan nadenken. Het volgende wat onbetaalbaar is voor mij is tijd en met name tijd voor mijzelf in mij drukke bestaan.
Dus toen ben ik daar mee verdergegaan.
Eerst een mindmap gemaakt, toen wat simpele tekeningen en uiteindelijk is dit het resultaat,5 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een uitdaging deze challenges. Je hebt ze beide mooi uitgewerkt want het leven is en blijft onbetaalbaar.

Handmade by Mai zei

Wat een mooie tekening die van je kinderen met je eigen hartslag. Is wel iets waar je over moet nadenken

Quilt Idea zei

Zo vindt jij jouw schets maar kaal, terwijl ik hem zo goed gevonden vind! Mooie symboliek: die hartslag die je over laat gaan in de namen van je kinderen. En dan hun portretten daarachter, een heel sterk beeld.
Je tweede schets vind ik ook heel geslaagd.Je hebt twee thema's gekozen die mij ook erg aanspreken en je hebt ze beiden heel mooi uitgewerkt.

Jane in Wales zei

Eeerlijk gezegd vind ik de eerste schets helemaal niet kaal. Juist het sobere ervan brengt je tot nadenken - heel erg sprekend!!
En de tweede is ook heel mooi en interessant. Ga je ze alletwee uitwerken in een quilt?
groetjes
Jane

carine zei

Wat een leuke en mooie uitdagingen die je maakt! Zo'n mooie teksten die je schrijft. Heb een vraagje mag ik de tekst gebruiken die bovenaan het bed hangt? Laat mij weten via blog . Dank je Volg je verder. Carine-Brugge http://patchworkstar.blogspot.com

 
Free Hit Counter