vrijdag 1 april 2011

Eindelijk weer een blogje

Na een lange tijd ben ik eindelijk weer echt goed betrouwbaar online. Sinds december bleef onze computer  het maar begeven. Maar nu heb ik er eindelijk weer vertrouwen in. Het geeft veel gedoe en kost ook nog eens veel tijd en natuurlijk gebeurd het altijd in periodes dat je het toch al druk hebt of op andere manieren geen energie hebt.
Hier en daar ben ik een mailtje kwijtgeraakt, mocht je mij dus gemaild hebben en geen antwoord hebben gekregen dan weet je hoe dat komt. Maar ik ben er weer!

Eerst wil ik beginnen met de award die ik van Jane heb gekregen in februari.


Eigenlijk moet ik nu de award doorgeven aan 3 andere, maar dat wordt wat lastig (volgens mij heeft iedereen hem al gehad ;-) ) en is wat achterhaald. Dat laat ik dus maar achterwege. Neemt niet weg dat ik er erg trots op ben.

Voor de rest is er in bijna 2 maanden tijd veel gebeurd en te laten zien, maar dat doe ik in andere blogjes. Anders wordt deze zo lang en dan hebben jullie nog wat in het verschiet.

5 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Leuk dat je weer blogt !

Heleen zei

Fijn je weer in blogland te zien! Ben benieuwd waar je allemaal mee bezig bent.

Christina Fokkema zei

Wat zul jij gebaald hebben dat dat ding je in de steek liet. Ik wacht vol spanning op de blogjes die nu allemaal gaan komen.

Trudy zei

Welkom terug!Fijn dat je pc het weer doet. Ben heel benieuwd wat je allemaal gemaakt hebt.
groetjes,
Trudy

Guusje, zei

Fijn dat je computer het weer goed doet en je er weer bent en natuurlijk gefeliciteerd met je award.

 
Free Hit Counter