zondag 3 april 2011

Texel

Vorige week ben ik een weekje naar Texel geweest voor een Quiltmidweek. Het was een fantastische week met veel leuke mensen. Het voelde als een warm deken om je heen (Hoe kan het ook anders met allemaal dekenstiksters LOL). Ik heb de week vooral benut om eens hard door te werken. Ik heb een Costa Rica Carwheel gemaakt. en hert begin van een tas.
De Costa Rica moet ik nog op de achtergrond vastmaken en dan wil ik om het wiel heen nog met broderie perse de rozen uit de stof verwerken. Ik ben zelf erg benieuwd hoe het gaat worden.


De tas waar ik het begin van heb gemaakt bestaat uit 2 rijen van 12 driehoeken. De eerste 9 driehoeken heb ik al aan elkaar zitten. De tas wordt voor Hannah omdat ik een aantal stofjes van haar voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik was met haar naar Vijfhuizen geweest en ze had van opa 10 euro gekregen om wat leuke scrapspulletjes voor zichzelf te kopen. Toen heeft die lieve meid er 3 FQ voor mij van gekocht. De stofjes worden verwerkt in de tas. Daarom wilde ik er ook zo graag nog aan beginnen en heb ik niet nog een dagje aan het wheel gewerkt.

8 opmerkingen:

Handmade by Mai zei

Dat ziet er wel heel mooi uit. Inderdaad erg lief om het geld te gebruiken voor 3 FQ.

Heleen zei

Wat is je Costa Rica mooi!!!! Prachtige kleuren. En wat lief van die stofjes. Ja, dan heeft ze wel een mooie tas verdiend. Ook dat ziet er veel belovend uit.

goof zei

Wat is je carwheel ontzettend *M*O*O*I*!
:o)

Annelies vdB zei

Wat een prachtige carwheel !

quilting Jeannet zei

Prachtige kleuren zo mooi in elkaar overlopend.

Guusje, zei

Wat ziet er er prachtig uit en wat leuk dat je een midweek eruit bent geweest. Heerlijk. Wat lief van je dochter. Kan me voorstellen dat je de tas nu extra snel af wilt hebben.

Dea zei

Je Costa Rica is prachtig! Zo anders dan die van mij (die nog steeds niet af is, trouwens), grappig is dat toch altijd.
Wat ontzettend lief van je dochter! Ze zal vast heel blij zijn met de tas als hij af is.

elly's freubelhoekje zei

Dat carwheel is wauwh
Fantastisch mooi van kleur!
Grtjs. Elly

 
Free Hit Counter